Over ons

Auvergne klassiekers is ontstaan uit liefde voor de Franse klassieker, in eerste instantie was dat alleen voor het merk Simca. Hobbymatig werden er dan ook enkele simca’s naar Nederland gehaald. Langzamerhand werd de belangstelling voor de overige Franse merken steeds groter. En toen de mogelijkheid zich voordeed om van mijn hobby mijn werk te kunnen maken was de beslissing snel genomen.

Renault, Peugeot, Simca, Panhard en Citroen.

Onder andere worden er ook mooie klassiekers uit de Zuid Franse Auvergne streek gehaald, zo werd er dus voor de bedrijfsnaam “Auvergne klassiekers” gekozen. De auto’s die wij op voorraad hebben zijn meestal van de volgende merken:

Het zijn allemaal mooie zuid Franse auto’s met een mooi exterieur een mooi interieur en met weinig kilometers.

Het is natuurlijk mogelijk dat u bij ons ook klassiekers van andere Europese merken aantreft, maar ook deze komen dan uit het zuiden van Frankrijk en zijn in prima staat. Ook kunt u bij ons een zoekopdracht plaatsen, wij gaan dan voor u op zoek naar uw favoriete klassieker. Een zoekopdracht kunt u natuurlijk ook plaatsen voor exemplaren waar nog het een en ander aan dient te gebeuren of die u zelfs nog volledig moet restaureren.

Hebben wij uw interesse gewekt kijk dan verder op deze site. Als u ons mailt of belt dan krijgt u zo snel mogelijk een reactie van ons. Indien gewenst kunnen de meeste auto’s met Nederlands kenteken geleverd worden.